Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

RAM MOUNTS lyhyesti

RAM MOUNTS asennustelineet perustuvat patentoiduille innovatiivisille keksinnöille. RAM MOUNTS telineiden suunnittelun lähtökohtana on valmistaa korkealaatuisia, kestäviä, helposti asennettavia asennustelineitä. Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisuja erilaisten elektronisten laitteiden asentamiseen esim. GPS-navigaattorit, plotterit, matkapuhelimet, PC:t, näytöt, tabletit ja iPad. Patentoitu yksinkertainen ja erittäin kestävä kiinnitysratkaisu perustuu älykkääseen pallo-/asennusvarsi ratkaisuun.

RAM MOUNTS asennustelineet ja komponentit ovat tukevia, eivät tärise ja pysyvät asennossaan. Asennustelineet soveltuvat monille eri käyttöalueille kuten veneily, kalastus, ajoneuvot, ilmailu, moottoripyörät ja ATV. Laajaan valikoimaan kuuluvat merkkikohtaisia asennuspidikkeitä johtavien valmistajien tuotteiile esim. Apple, Samsung, Panasonic, Zebra, Lenovo, Garmin, Humminbird sekä laaja valimoima yleispidikeitä muiden valmistajien tuotteiile.

Asennustelineet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, tuotevalikoimasta löytyy tuotteita tukemaan laitteita joiden paino on kymmenistä grammoista aina useisiin kiloihin painaviin laitteisiin. Valmistusmateriaaleina käytetään joko pulverimaalattua merialumiinia tai vahvaa komposiittia.

Osoituksena korkeasta laadusta RAM MOUNTS myöntää tuotteilleen rajoitetun elinikäisen takuun. Verkkokaupassamme olevat tuotteet löytyvät pääosin suoraan varastosta. Made in USA. Pääsääntöisesti kaikille passiivisille komponenteille on voimassa elinikäinen takuu. Mikäli tuotteella on poikkeava takuu on siitä maininta tuotesivulla. Takuu koskee ainoastaan RAM MOUNTS tuotteiden laatu- tai materiaalivirheitä.